One pot pasta med kjøttsaus er både en enkel og rask middag. Det beste med denne retten er ikke bare at den smaker utrolig godt, men du trenger faktisk bare å vaske opp en gryte også.

One pot pasta med kjøttsaus

One pot pasta med kjøttsaus er både en enkel og rask middag. Det beste med denne retten er ikke bare at den smaker utrolig godt, men du trenger faktisk bare å vaske opp en gryte også.

Enkel30 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

One pot pasta med kjøttsaus:

1 stk

løk

1 fedd

hvitløk

150 g

sopp

1 ss

olivenolje

0.5 ts

pepper

500 g

kjøttdeig av elg

0.5 ts

salt

8 dl

kjøttkraft

2 bokser

knuste tomater

1 ss

sukker

3 never

spinat

300 g

pasta

1 dl

revet parmesan

Tips:

Smak til med urter som timian eller basilikum. Bruk gjerne litt chiliflak om du ønsker den litt sterkere. 

Slik gjør du:

One pot pasta med kjøttsaus:

Finhakk løk og hvitløk. Del soppen i skiver.

Varm opp en gryte med olivenolje på middels høy varme. Fres løk, hvitløk og sopp, til løken er blank.

Ha kjøttdeigen i gryta. Krydre med salt og pepper, og fres til kjøttdeigen er gjennomstekt. 

Tilsett spinat, kjøttkraft, knuste tomater og sukker. La gryta putre i fem minutter.

Ha i pastaen og la det hele småkoke videre til sausen har tyknet og pastaen er ferdigkokt. Det tar cirka 15 minutter. Smak til med salt og pepper. 

 

Server med revet parmesan.

one pot pasta-1.jpg

 

Her finner du flere oppskrifter på hverdagsmat