Fiskekort Sandvikselva og kart over fiskeplassene

Til alle medlemmer av Bærum Jeger- og Fiskerforening som ønsker å fiske etter laks og sjøørret i Sandvikselven

Publisert: 22. mai 2024 kl. 13.15

Sist oppdatert: 22. mai 2024 kl. 13.14

Det er 3 måter å få fiskekort på, alle er beroende på at man er medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund og er enten hovedmedlem eller sidemedlem i BJFF.
 

  1. Man deltar på dugnaden. Den finner sted hvert år i begynnelsen av mai og går over to dager. Man trenger kun å delta en av dagene. Det kommer mer informasjon når tiden nærmer seg.
     
  2. Dersom det ikke passer å bli med på dugnaden, eller man ikke rakk den, kan man gi beskjed til Gunnar Jansen (gunjan@online.no) eller Atle Skattebøl (atle.skattebol@gmail.com)  at man heller ønsker å gå oppsyn. Kravet er da at man går to oppsyn i løpet av de tre ukene BJFF har ansvar for oppsyn i perioden 15.september til 31 oktober.
     
  3. Man kan også kjøpe sesongkort. Den koster kr. 700.- Ta da kontakt med enten Gunnar eller Atle

Når man har oppfylt et av kravene til å få fiskekort vil man få en mail fra fiskegruppen med informasjon om hvordan man henter ut fiskekort og hvordan man rapporterer fangst, noe vi er pliktige til å gjøre.

Vi kommer ikke til å sjekke betaling av fisketrygdavgift da dette er et anliggende mellom den enkelte fisker og staten, men vi minner om at alle er pliktige til å betale denne avgiften.

Klikker man på følgende link få man opp et kart over hvor man kan fiske

Hilsen Atle
Leder i Fiskegruppen