Gjenbruksbutikken - for jegere, fiskere og friluftsfolk

Under de Nordiske jakt- og fiskedagene 8.-11. august vil NJFF Hedmark ha en gjenbruksbutikk på jakt- og fisketorget! Her kan du kjøpe brukt jakt-, fiske- og friluftsutstyr samt bekledning til rimelige priser. Men først trenger vi DIN hjelp til å fylle butikkhyllene!

Publisert: 01. juli 2024 kl. 07.14

🔄 Bidra med ditt brukte jakt-, fiske- og friluftsutstyr!

Har du en fiskestang du ikke lenger bruker, eller jaktklær som har blitt for små? Lever det til oss slik at andre kan få glede av det!

📅 Når og hvor kan du levere?

Du kan levere ditt utstyr på vårt kontor på Norsk Skogmuseum (inngang under Forstmann) i uke 27 eller 31 (kl. 8-15 på hverdager) eller i resepsjonen på Norsk Skogmuseum i hele juli (kl. 10-16) Har du spørsmål eller trenger mer informasjon? Kontakt oss på mail: signe.lund@njff.no.

🎯 Hvorfor donere?

Vi mener alle bør kunne utforske naturen og bedrive friluftsaktivitet uavhengig av økonomi. Ved å donere ditt brukte utstyr og bekledning, kan du bidra til å gi andre muligheten til å oppleve gleden ved jakt og fiske uten store kostnader! Gjenbruk er også bærekraftig. Vi selger utstyret til rimelige priser, og alle inntektene vil gå til barn- og ungdomsarbeidet i NJFF Hedmark.

💚 Bli med å sikre jakt- og fiskeglede til alle - for alltid!

Hjelp oss gjerne med å spre budskapet! Vi sees på jakt- og fisketorget!