Tillitsvalgtkurs

De tillitsvalgte i organisasjonen og i lokalforeningene gjør en veldig viktig og verdifull jobb. Som tillitsvalgt sitter du med en unik mulighet til å påvirke din lokalforening i den retningen du mener er både riktig og viktig!

Publisert: 24. mai 2024 kl. 08.02

Sist oppdatert: 24. mai 2024 kl. 11.07

Norges Jeger- og Fiskerforbund har nylig utviklet et e-læringskurs tiltenkt tillitsvalgte i organisasjonen. Dette kurset distribueres til alle medlemmer som registreres med et verv i en lokalforening. Formålet med kurset er å gi tillitsvalgte forståelse av NJFF som organisasjon, gi innsikt i de forskjellige arbeidsoppgavene som utføres på like nivåer innenfor organisasjonen, gi en bedre styreforståelse med oppgave- og ansvarsavklaringer, bli kjent med hvordan årsmøtet best mulig gjennomføres samt hvordan du og din lokalforening kan informere og oppdatere dere.

Tillitsvalgtkurset er tilpasset for å veilede og støtte de ulike vervene i lokalforeningene, derav leder, nestleder, kasserer, sekretær, studieansvarlig, medlemmer av forskjellige utvalg, kvinnekontakt, samt leder for barn og ungdom. Kurset vil gi deg innsikt i hva din rolle og arbeidsoppgaver kan være avhengig av hvilket verv du har.

Kursene kan gjennomføres både på mobil, nettbrett eller pc, der pc er å foretrekke på grunn av kursets oppsett og utforming.

Kursene blir som skrevet distribuert ut til lokalforeningene – verv for verv, men hvis du lurer på hva det innebærer å være tillitsvalgt i NJFF eller hvilke oppgaver som foreligger de ulike vervene i en lokalforening kan trykke deg inn på de forskjellige kursene via lenkene under.

 

Kurs:

Generelt

Leder

Nestleder

Kasserer

Sekretær

Studieansvarlig

Utvalg

Kvinnekontakt

Barn og ungdom

Ungdomsleder

 

Har du flere verv? Tillitsvalgtkursene har lik oppbygning, så du trenger kun å ta et kurs. For å se info om andre verv kan du gå inn på leksjonen “Deg og ditt styre” på side 5 og 6."