Referat fra årsmøte i Tynset Jeger- og Fiskeforening

Dato: 27.02.25 kl 19.00 Sted: TJFF Klubbhus

19 stykker møtte

Dagsorden:

- 1. Åpning og konstituering av møtet
- 2. Godkjenning av innkalling og dagsorden

Vedtak; innkalling og dagsorden godkjennes

- **3.** Valg av møteleder, sekretær og 2 medlemmer for protokollunderskriving og tellekorps Vedtak; møteleder er Nils P. Hagen. Til tellekorps og protokollsignering velges Per Østigård og Ola Moen
- 4. Godkjenning av årsmelding fra styret og utvalgene

Vedtak; årsmeldingene fra styret og utvalgene godkjennes

5. Godkjenning av regnskap

Vedtak; revidert årsregnskap 2024 med overskudd kr. 677.685,- godkjennes

Vi undersøker forsikringskostnader. Sjekker priser flere plasser.

Innestående i bank 830.256,-

Egenkapital: 815.000,-

Kortsiktig gjeld: 14.607,-

6. Godkjenning av budsjett

Det ble orientert om planer for «Trapbane nr 3» og forbedring av parkering/adkomst.

Vedtak; budsjettet 2024 med underskudd kr. 1.485,- godkjennes, og det vedtas at kontingent økes fra lavt til middels nivå. Dette betyr at kontingentandel lokallag økes fra kr. 56,- til kr 151,- for hovedmedlem fra og med 2026.

Budsjettet godkjennes med at vi er klar over at momskompensasjonen kan øke og at vi da kan få et mere positivt resultat.

7. Beslutning om å søke om arrangørstatus for NM Jaktfelt 2027 eller 2026

Vedtak; Det søkes om å arrangere primært NM Jaktfelt 2027 evt senere om 2027 er opptatt.

Det skal søkes først etter at det er klarert med grunneiere og Tynset Jff ang standplasser og bruk av arealer som ikke er våre.

8. Valg

Vedtak; valgkomiteens forslag er enstemmig godkjent



Vals	komiteens forslag til styre og utval	g 2024			
- Vuit	,	, ,			
Hovedstyre:			2023	2024	2025
Leder:	Nils P. Hagen	45 00 58 40	Valgt for 1 å	Valgt for 1 år	Velges for 1 år
Nestleder/IT/Sekretær:	Morten Ryen	92 43 17 49	Gjenstår 1 å	Velges for 2 år	Gjenstår 1 år
Kasserer:	Erlend Øyen	91 15 52 11	Gjenvalgt fo	Gjenstår 1 år	Velges for 2 år
Lerdueutvalget:	Morten Resell	90 85 30 52			
Rifleutvalget:	Morten Løvhaug	91 70 28 89			
Studie- og ungdomsutvalg:	(Leder studie- og ungdomsutval	95 12 94 37			
Varare presentant:		91 17 55 41			
		90 65 19 31			
		40 63 95 22			
			På valg:	0 stk.	
Rifleutvalget:					
Leder:	Morten Løvhaug	91 70 28 89		Gjenstår 1 år	Velges for 2 år
	Mats Normann	91 60 27 74	-	Velges for 2 år	Gjenstår 1 år
	Mari Viken	95 96 45 04	-	Gjenstår 1 år	Gjenvalg 2 år
	Oline Stubsjøen	95 86 44 99		Gjenstår 1 år	Gjenvalg 2 år
	Oddbjørn Dalløkken	95 98 68 09		Velges for 2 år	Gjenstår 1 år
	Jon Erik Hansson	91 54 14 83		Velges for 2 år	Gjenstår 1 år
	Espen Hodal Sønmør	41 41 07 29	Gjenstår 1 å	Velges for 2 år	Gjenstår 1 år
			D*l	0 -41-	
l arduautuala.			På valg:	0 stk.	
Lerdueutvalg: Leder:	Morten Resell	00.85.30.53	NY 2024	Valgas for 2 år	Cionetau 1 au
Leder:	Erik Larsen	90 85 30 52 40 06 84 37		Velges for 2 år Velges for 2 år	Gjenstår 1 år Gjenstår 1 år
	Geir Skårsmoen	41 60 66 22	NY 2024	Velges for 2 år	
	Thomas Skårsmoen	90 65 19 31	N 1 2024	veiges for 2 at	Velges for 2 år
	Johnny Pedersen	90 73 46 02			Velges for 2 år
	Martin Hugub. Nesseth	30 73 40 02	NY 2024	Velges for 2 år	Gjenstår 1 år
	Wartii Hagab. Wessetii		141 2024	VC18C3 101 2 d1	Gjeristar I ar
Studie- og ungdomsutvalg:					
Leder:	Må konstituere seg selv				
	Thomas Bredesen	99 29 42 64	Gjenvalgt fo	Gjenstår 1 år	Gjenvalgt for 2 år
	Ingunn Strand Olsson	40 63 95 22	Gjenstår 1 å	-	Gjenvalgt for 2 år
	Oda P. B. Hagen	94 82 69 51	-	Gjenstår 1 år	Gjenvalgt for 2 år
	Gerhard Stai	90 94 71 61	-	Gjenvalgt for 2	
	Einar Vingelen	48 02 74 31	-	Gjenstår 1 år	Velges for 2 år
Revisorer:	Morten Terje Steen	97 71 83 28	Gjenvalgt fo	Gjenstår 1 år	Gjenvalgt for 2 år
	Yngve Bakker	90 65 19 31		Gjenstår 1 år	Gjenvalgt for 2 år
Vara:	Sigurd Stølan	47 23 40 27	NY 2024	Velges for 2 år	Gjenstår 1 år
Valgkomite:					
Leder:	Arne Sandbakken	95 23 12 07	Gjenstår 3 å	Gjenstår 2 år	Gjenstår 1 år
	Irene Strand Fonnås	95 70 27 90	NY 2024	Velges for 3 år	Gjenstår 2 år
	Per Østigaard	91 70 28 73			Velges for 3 år
Tynset den 29.01.2024					
Hans Olaf Ofton	Irono Strand Formes	Arno Candhalde -			
Hans Olaf Often	Irene Strand Fonnås	Arne Sandbakken			
Leder	Medlem	Medlem			

Tynset skyteanlegg 27/2-2025 Per Østigård:

Ola Moen:



Verifikasjon

Transaksjon 09222115557540485878

Dokument

Referat fra årsmøte i TJFF

Hoveddokument 2 sider Initiert på 2025-03-01 16:37:55 CET (+0100) av Nils P. Hagen (NPH) Ferdigstilt den 2025-03-03 21:07:09 CET (+0100)

Initiativtaker

Nils P. Hagen (NPH) Nord-Østerdal Kraftlag SA nph@nok.no +4745005840

Underskriverne

Ola Moen (OM) olamoen46@gmail.com Signert 2025-03-02 11:34:27 CET (+0100) Per Østigård (PØ) per.ostigard@outlook.com Signert 2025-03-03 21:07:09 CET (+0100)

Denne verifiseringen ble utstedt av Scrive. Informasjon i kursiv har blitt verifisert trygt av Scrive. For mer informasjon/bevis som angår dette dokumentet, se de skjulte vedleggene. Bruk en PDF-leser, som Adobe Reader, som kan vise skjulte vedlegg for å se vedleggene. Vennligst merk at hvis du skriver ut dokumentet, kan ikke en utskrevet kopi verifiseres som original i henhold til bestemmelsene nedenfor, og at en enkel utskrift vil være uten innholdet i de skjulte vedleggene. Den digitale signeringsprosessen (elektronisk forsegling) garanterer at dokumentet og de skjulte vedleggene er originale, og dette kan dokumenteres matematisk og uavhengig av Scrive. Scrive tilbyr også en tjeneste som lar deg automatisk verifisere at dokumentet er originalt på: https://scrive.com/verify

