Kjøttboller + pasta = sant
Kjøttboller + pasta = sant! Tre dem på et spyd, så smaker det enda bedre. Eller kanskje ikke? Det ser i hvert fall skikkelig digg ut med viltspyd.
Publisert: 10. desember 2021 kl. 08.14
Sist oppdatert: 10. desember 2021 kl. 08.15
Pesto og pasta er som hånd i hanske!
Men om du ikke er pestofan, så kan du selvfølgelig bruke både ketchup og aioli...for eksempel!
Ingredienser
4 personer:
200 gr pasta (penne)
0.5 stk løk
400 gr kjøttdeig av elg
1 stk egg
2 dl brødrasp
0.5 ts salt
1 ts pepper
1 ss smør (til steking)
1 glass pesto
Slik gjør du:
- Kok pastaen etter anvisning på pakken.
- Finhakk løken og ha den over i en bakebolle. Ha i kjøttdeig av elg, egg, brødrasp, salt og pepper. Kna alt godt sammen til du har en fast og fin deig, og rull til små kjøttboller.
- Varm opp en stekepanne på middels høy arme og stek kjøttbollene i ca. 10 minutter. Snu dem ofte slik at de brunes på alle sider. Ta de ut av pannen, og legg dem til side.
- Del cherrytomatene i to. Tre pasta, kjøttboller og cherrytomater på spidene. Ha pesto på til slutt.