Nachos
Noen sverger til fredagstaco, vi sverger til nachos som er så vilt god at den kan serveres alle dager.
Enkel•40 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Nachos:
0.5 stk
løk
1 ss
rapsolje
400 gr
viltkjøttdeig
1 pose
tacokrydder
1.5 dl
vann
220 gr
revet ost
3 dl
rømme
1 glass
salsa
Nachos kan du lage i enkeltporsjoner eller i en stor form.
Men en ting er helt sikkert - du må ha rømme og salsa til.
Her er det dessuten ekstrapoeng å hente. Lag ditt eget tacokrydder, det kommer du ikke til å angre på!
Slik gjør du:
Nachos:
Varm opp stekeovnen til 200 grader.
Finhakk løken.
Ha rapsolje i en stekepanne og stek kjøttdeigen sammen med løken.
Når kjøttet er ferdigstekt tilsetter du tacopulveret og vann etter anvisning på pakken.
Ikke glem at det er ekstrapoeng å hente!
Oppskriften på hjemmelaget tacokrydder finner du nederst på siden. ;)
Ha kjøttdeig, revet ost og nachos lagvis i en form. Avslutt med litt ekstra ost på topp.
Stekes på midterste rille i ovnen til osten er gyllen og smeltet.
Hjemmelaget tacokrydder
Her er det ekstrapoeng å hente. Lag ditt eget tacokrydder, det kommer du ikke til å angre på!
1 ss chilipulver
1 ts chiliflak
1 ss cayennepepper
1 ts tørket oregano
1 ts koriander
3 ss malt spisskummen
2 ss paprikapulver
2 ts hvitløkspulver
1 ss salt
2 ts sort pepper