Nachos

Noen sverger til fredagstaco, vi sverger til nachos som er så vilt god at den kan serveres alle dager.

Enkel40 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Nachos:

0.5 stk

løk

1 ss

rapsolje

400 gr

viltkjøttdeig

1 pose

tacokrydder

1.5 dl

vann

220 gr

revet ost

3 dl

rømme

1 glass

salsa

Nachos kan du lage i enkeltporsjoner eller i en stor form.

Men en ting er helt sikkert - du må ha rømme og salsa til.

 

Her er det dessuten ekstrapoeng å hente. Lag ditt eget tacokrydder, det kommer du ikke til å angre på!

Slik gjør du:

Nachos:

 

Varm opp stekeovnen til 200 grader.

 

Finhakk løken.

Ha rapsolje i en stekepanne og stek kjøttdeigen sammen med løken.

Når kjøttet er ferdigstekt tilsetter du tacopulveret og vann etter anvisning på pakken.

Ikke glem at det er ekstrapoeng å hente!

Oppskriften på hjemmelaget tacokrydder finner du nederst på siden. ;)

Ha kjøttdeig, revet ost og nachos lagvis i en form. Avslutt med litt ekstra ost på topp. 

 

Stekes på midterste rille i ovnen til osten er gyllen og smeltet.

Hjemmelaget tacokrydder

Her er det ekstrapoeng å hente. Lag ditt eget tacokrydder, det kommer du ikke til å angre på!

1 ss chilipulver
1 ts chiliflak
1 ss cayennepepper
1 ts tørket oregano
1 ts koriander
3 ss malt spisskummen
2 ss paprikapulver
2 ts hvitløkspulver
1 ss salt
2 ts sort pepper