Ny lokalforening i Åsane Hordvik

Åsane Hordvik Jeger- og Fiskerforeningen ble våren 2024 tatt opp i Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF).

Publisert: 04. juli 2024 kl. 00.02

Sist oppdatert: 05. juli 2024 kl. 09.51

ÅHJFF ble stiftet i februar 2024, og ble senere samme år tatt opp i NJFF. Foreningen ble stiftet av tidligere medlemmer av ÅJFF, som i forkant ble ekskludert fra NJFF. Stifterne av den nye lokalforeningen ønsker at vi skal ha en lokalforening som støtter det gode arbeidet som gjøres av NJFF for å sikre allmennhetens tilgang til jakt og fiske i fremtiden, samt å jobbe lokalt for å fremme jakt og fiske i nærmiljøet.

Per i dag har vi ingen skytebane og/eller klubblokaler, men vi kommer til å jobbe for at klubben skal kunne vokse og en dag få egen skytebane og lokaler. Mange av våre medlemmer er i stede også medlemmer av Åsane Hordvik DFS, og benytter deres skytebane i Åsane. I DFS melder jegere seg inn i "Kikkertklassen" (kr 600 per år), og kan dermed trene i de åpningstider som er satt av til jaktskyting (uten ekstra kostnader), samt har tilgang til gratis oppskyting til storviltprøven.

Vi håper at mange ønsker å bli med oss og støtte arbeidet for jakt og fiske i vårt nærmiljø, samt å støtte NJFF i det viktige arbeidet som gjøres på nasjonalt plan. 

Skitt jakt, og skitt fiske!