Appelsinsaus
Appelsinsaus med sin søtlige smak er helt nydelig til både andelår og andebryst. Det passer godt enten du griller, steker eller varmrøyker.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Appelsinsaus:
3 ss
sukker
4 dl
appelsinjuice
2 dl
kyllingkraft
2 dl
honning
1 ss
kecap manis (søt soyasaus)
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
Slik gjør du:
Appelsinsaus:
Smelt sukkeret til karamell i en gyte på middels høy varme.
Tilsett appelsinjuice og la det koke ned til halvparten. Tilsett kyllingkraft og småkok videre i 5-10 min.
Smak til med honning, søt soyasaus, salt og pepper, og tilsett maizena om du ønsker en tykkere saus.
Gode sauser til vilt og fisk
En god saus er med på å gi måltidet en ekstra god smaksopplevelse. Den binder rett og slett retten sammen. Vi har samlet alle våre sauser til vilt og fisk, og håper du finner en som smaker.