Baconsmør
Baconsmør smaker helt nydelig til hvit fisk. Dette er en superenkel saus som ikke bare er god på smak, men som også er rask å lage.
Enkel•15 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Baconsmør:
150 g
baconbiter
200 g
smør
25 g
pinjekjerner
Tips:
Om du ønsker mer smak i baconsmøret kan du tilsette for eksempel 1 ss sitronsaft eller 1 ss soyasaus. Litt finhakket sjalottløk, salt og pepper gir også mer smak.
Slik gjør du:
Baconsmør:
Varm opp en stekepanne på høy varme og fres baconet til det er sprøstekt. Tilsett pinjekjernene underveis.
Brun smøret til det er nøttebrunt i en liten kjele.
Bland inn bacon og pinjekjerner i smøret.
Tips:
Om baconsmøret blir stående vil det stivne. Men det er bare å varme det opp igjen før servering.
Gode sauser til vilt og fisk
En god saus er med på å gi måltidet en ekstra god smaksopplevelse. Den binder rett og slett retten sammen. Vi har samlet alle våre sauser til vilt og fisk, og håper du finner en som smaker.