Ta med bolognese på tur. Enklere blir det ikke. Lag ferdig alt hjemme og ha bolognesen over i en matboks. Ta med litt ost og primusen, og nyt turen.

Bolognese på tur

Ta med bolognese på tur. Enklere blir det ikke. Lag ferdig alt hjemme og ha bolognesen over i en matboks. Ta med litt ost og primusen, og nyt turen.

Enkel30 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Bolognese på tur:

1 stk

løk

1 fedd

hvitløk

1 ss

smør

400 g

kjøttdeig av elg

1 boks

knuste tomater

1 ss

tomatpuré

1 neve

frisk basilikum

1 ts

salt

1 ts

pepper

100 g

Revet ost

Utstyr som anbefales:  

1 matboks
Primus
gass
Lighter/fyrstikker
Sleiv

Slik gjør du:

Dette gjør du hjemme:

Finhakk løk og hvitløk.

 

Varm opp en stekepanne på middels høy varme, og fres løken og hvitløken til løken er blank.

Tilsett kjøttdeigen, og fres videre til kjøttdeigen er gjennomstekt. krydre med salt og pepper underveis.

Ha i basilikum, knuste tomater og tomatpuré. La det putre i 10 minutter på lav varme.

Kok spaghetti etter anvisning på pakken.

 

Bland kjøttsausen og spaghetti godt sammen, og ha det over i en matboks. Ta med revet ost og primusen, og kom deg på tur.

Dette gjør du på turen:

 

Fyr opp primusen på lav varme, og ha bolognesen i en kjele. Ha i revet ost og rør den inn i bolognesen.

 

 

La bolognesen putre til den er gjennomvarm.

bolognese primus tur.jpg

 

Flere oppskrifter med turmat