Bolognese på tur
Ta med bolognese på tur. Enklere blir det ikke. Lag ferdig alt hjemme og ha bolognesen over i en matboks. Ta med litt ost og primusen, og nyt turen.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Bolognese på tur:
1 stk
løk
1 fedd
hvitløk
1 ss
smør
400 g
kjøttdeig av elg
1 boks
knuste tomater
1 ss
tomatpuré
1 neve
frisk basilikum
1 ts
salt
1 ts
pepper
100 g
Revet ost
Utstyr som anbefales:
1 matboks
Primus
gass
Lighter/fyrstikker
Sleiv
Slik gjør du:
Dette gjør du hjemme:
Finhakk løk og hvitløk.
Varm opp en stekepanne på middels høy varme, og fres løken og hvitløken til løken er blank.
Tilsett kjøttdeigen, og fres videre til kjøttdeigen er gjennomstekt. krydre med salt og pepper underveis.
Ha i basilikum, knuste tomater og tomatpuré. La det putre i 10 minutter på lav varme.
Kok spaghetti etter anvisning på pakken.
Bland kjøttsausen og spaghetti godt sammen, og ha det over i en matboks. Ta med revet ost og primusen, og kom deg på tur.
Dette gjør du på turen:
Fyr opp primusen på lav varme, og ha bolognesen i en kjele. Ha i revet ost og rør den inn i bolognesen.
La bolognesen putre til den er gjennomvarm.