Coleslaw er perfekt tilbehør til både fisk og vilt. Det passer veldig godt til grillmat, men det egner seg også til annen middagsmat.

Coleslaw

Coleslaw er et perfekt tilbehør til både fisk og vilt. Det passer veldig godt til grillmat, men det egner seg også til annen middagsmat.

Enkel20 min

Ingredienser

Antall porsjoner

1

Coleslaw:

1 stk

gulrot

1 stk

grønt eple

0.5 stk

lite kålhode

0.5 stk

rødløk

175 g

majones

3 ss

lettrømme

1 ss

sitronsaft

1 ss

eplecidereddik

0.5 ts

salt

0.5 ts

pepper

Slik gjør du:

Coleslaw:

Skrell gulroten og riv den med et rivjern.

 

Riv eple med skallet på med et rivjern.

Del hodekål og rødløk i tynne og korte strimler.

Ha grønnsakene over i en bolle og tilsett majones, lettrømme, sitronsaft og eplecidereddik.

Rør det hele godt sammen og smak til med salt og pepper. 

Flere oppskrifter på tilbehør til fisk og vilt