Fylt sopp på grillen
Leter du etter tilbehør til grillet viltkjøtt? Prøv fylt sopp på grillen. Det smaker helt nydelig.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Fylt sopp på grillen:
12 stk
store sopp
3 dl
revet ost
6 stk
cherrytomater
0.5 stk
salt
0.5 stk
pepper
Slik gjør du:
Fylt sopp på grillen:
Fjern stilkene på soppen. Fyll hullene med revet ost og ha på litt salt og pepper.
Del cherrytomatene i to og legg en halvdel på hver av sjampinjongene.
Grilles på direkte varme i cirka 10 minutter med lokket på til osten har smeltet og sjampinjongen er gyllene.
Ulike sopp du kan bruke:
Du kan bruke både champignon, aromasopp og portobello fra butikken. Har du plukket steinsopp eller kantarell, så er det selvsagt det aller beste. De gir mye smak. Selv om formen er annerledes på kantarellen, får du fint fylt den også. Bare pass på at du bruker de som. har en stor traktlignende form.