Kantarellstuing
Kantarellstuing er perfekt tilbehør til viltkjøttet. den kan du lage enten det er sesong eller du har forvellet og fryst ned den herlige soppen.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Kantarellstuing:
150 g
kantareller
2 dl
fløte
4 skiver
parmaskinke
0.5 stk
løk
1 ts
salt
0.5 ts
pepper
1 neve
frisk timian
Slik gjør du:
Kantarellstuing:
Børst kantarellene og del de største i litt mindre biter.
Stek kantarellene i en tørr panne på middels høy varme, til all væske er fordampet. Sett kantarellene til side.
Del opp parmaskinken og løken i små biter. Ha litt olje i stekepannen på middels høy varme, og fres skinken og løken til løken er blank og skinken er sprø.
Ha kantarellene over i stekepannen sammen med fløte, salt, pepper og timian, og la det putre på svak varme til fløten har kokt seg inn.