Kantarellstuing er perfekt tilbehør til viltkjøttet. den kan du lage enten det er sesong eller du har forvellet og fryst ned den herlige soppen.

Kantarellstuing

Kantarellstuing er perfekt tilbehør til viltkjøttet. den kan du lage enten det er sesong eller du har forvellet og fryst ned den herlige soppen.

Enkel30 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Kantarellstuing:

150 g

kantareller

2 dl

fløte

4 skiver

parmaskinke

0.5 stk

løk

1 ts

salt

0.5 ts

pepper

1 neve

frisk timian

Slik gjør du:

Kantarellstuing:

Børst kantarellene og del de største i litt mindre biter. 

 

Stek kantarellene i en tørr panne på middels høy varme, til all væske er fordampet. Sett kantarellene til side.

Del opp parmaskinken og løken i små biter. Ha litt olje i stekepannen på middels høy varme, og fres skinken og løken til løken er blank og skinken er sprø.

 

Ha kantarellene over i stekepannen sammen med fløte, salt, pepper og timian, og la det putre på svak varme til fløten har kokt seg inn.

Flere oppskrifter på tilbehør til fisk og vilt