Kvikk Lunsj+vaffel=sant. Kvikk Lunsj-vaffel er rett og slett perfekt kosemat til påsken. Disse er veldig enkle å lage og smaker utrolig godt.

Kvikk Lunsj-vafler

Kvikk Lunsj+vaffel=sant. Kvikk Lunsj-vaffel er rett og slett perfekt kosemat til påsken. Disse er veldig enkle å lage og smaker utrolig godt.

EnkelOver 60 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Kvikklunsjvafler:

2 stk

egg

130 gr

sukker

1 ts

bakepulver

1 ts

vaniljesukker

80 g

hvetemel

150 g

potetmel

100 g

smeltet smør

400 g

melkesjokolade

1 dl

flytende melange/smør

kvikklunsjvafler.jpg

 

Slik gjør du:

Kvikklunsjvafler:

Pisk egg og sukker til en luftig eggedosis.

Sikt inn bakepulver, vaniljesukker, hvetemel og potetmel, og bland det godt sammen.

Bland inn det smeltede smøret. 

Tips:

Det er best om det smeltede smøret er avkjølt. Du kan gjerne bruke flytende margarin også. 

Pensle vaffeljernet med litt smør. Ha i en øse med vaffelrøre, og stek vaffelen den er gyllen og sprø.

 

Avkjøl vaflene på en rist før du deler dem i hjerter.

Vaffelkjeks:

Disse vaflene blir sprøere og mer porøse enn vanlige vafler. Derfor passer de perfekt som kvikklunsj. 

Sjokoladen smeltes over et vannbad mens vaflene avkjøles. 

Når vaffelen er avkjølt, dypper du hjertene i den smeltede sjokoladen. Legg dem på en rist og avkjøl før servering.

Tips:

Server gjerne med litt friske bær til.