Lefserull med reinsdyrfilet og rødbetsalat
Lefserull med reinsdyrfilet smaker nydelig. Med hjemmelaget rødbetsalat og litt ruccula blir dette en innertier enten du serverer koldtbord eller tapas.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Lefserull med reinsdyrfilet og rødbetsalat:
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
400 g
reinsdyrfilet
Rødbetsalat:
1 glass
syltede rødbeter
0.5 stk
eple
0.5 stk
rødløk
1 dl
kremfløte
150 g
majones
Tilbehør:
1 pose
ruccula
2 stilker
timian
4 stk
potetlefser
Slik gjør du:
Reinsdyrfilet:
Ha salt og pepper på reinsdyrfileten.
Varm opp en stekepanne med smør på middels høy varme, og stek reinsdyrfileten et par minutter på hver side, til fileten har en fin stekeskorpe og er medium stekt.
La den hvile noen minutter før du skjærer kjøttet i tynne skiver.
Rødbetsalat:
Kutt rødbetskivene, eple og rødløk i små biter.
Pisk kremfløten til den begynner å tykne, og tilsett majonesen. Ha i salt og sukker, og rør det hele godt sammen.
Lefserull:
Ha ruccula, timian, kjøtt og rødbetsalat på hver lefse. Rull sammen og del lefsene på skrå slik at de er cirka 4 cm lange.