![Lettvint remulade er en fin oppskrift å ha på lur. Her bruker du ferdig majones og blander inn resten av ingrediensene. Smaker nydelig og passer til både kjøtt, fisk og på pålegg.](/mat/lettvint-remulade/_/image/6bb3dc38-d9bc-4c3b-b70b-13152931acdc:af826ae34e9402dd8d83ce09fa03fa617993b749/block-160-91/remulade-1.jpg)
Lettvint remulade
Lettvint remulade er en fin oppskrift å ha på lur. Her bruker du ferdig majones og blander inn resten av ingrediensene. Smaker nydelig og passer til både kjøtt, fisk og på pålegg.
Enkel•20 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Lettvint remulade:
1 pose
lettmajones
20 skiver
sylteagurk
2 ss
kapers
1 stk
sjalottløk
1 ss
persille
0.5 stk
sitron
Salt og pepper
Slik gjør du:
Lettvint remulade:
Ha majonesen i en bolle.
Finhakk sylteagurk, kapers, sjalottløk og persille, og bland det sammen med majonesen.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Tips:
Hvis du ønsker litt mer smak kan du tilsette litt av sylteagurklaken eller 1 ts dijonsennep.