![](/mat/nachos-pa-primusen/_/image/afd73785-1270-4523-b24a-e24f88b8601b:d88361c9102c972ed01e59ca52e638ced0c492e7/block-160-91/taco-3.jpg)
Nachos på primusen
Ta med fredagstacoen til fjells. Nachos på primusen med deilig kjøttdeig av vilt smaker helt nydelig og er veldig enkelt å lage.
Enkel•40 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Nachos på primusen:
0.5 stk
løk
1 ss
smør
400 g
viltkjøttdeig
1 pose
tacokrydder
1.5 dl
vann
1 pose
nachos
220 g
revet ost
1 glass
salsa
Utstyr som anbefales:
- 1 matboks
- Sleiv /stor klype
- Primus med gryte
- Gass
- Fyrstikker/lighter
Slik gjør du:
Dette gjør du hjemme:
Finhakk løken.
Ha smør i en stekepanne og stek viltkjøttdeigen sammen med løken.
Når kjøttet er ferdigstekt tilsetter du tacopulver og vann etter anvisning på pakken.
Ha kjøttmiksen over i en matboks og pakk sekken med resten av ingrediensene.
Dette gjør du på turen:
Ha litt smør i bunnen av primuskjelen. Sett blussen på lav varme slik at nachosen ikke svir seg. Legg lagvis kjøttmiks, ost og nachos. Legg også nachos langs kantene.
![taco-5.jpg](/mat/nachos-pa-primusen/_/image/891ab4e4-24b0-4ac7-9600-affe220ff613:b0918bf3eef35b4dc1c25ddba326b791ff6b7f90/width-768/Nachos%20p%C3%A5%20tur.jpg)
Legg på lokk og la nachosen stå på lav varme til osten er smeltet.
![taco-16.jpg](/mat/nachos-pa-primusen/_/image/140d3449-9990-436a-b055-de49d08526be:9c51e5c1d825d928f5025f71432e7d140354665d/width-768/taco-16.jpg)