Nachos på primusen

Ta med fredagstacoen til fjells. Nachos på primusen med deilig kjøttdeig av vilt smaker helt nydelig og er veldig enkelt å lage.

Enkel40 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Nachos på primusen:

0.5 stk

løk

1 ss

smør

400 g

viltkjøttdeig

1 pose

tacokrydder

1.5 dl

vann

1 pose

nachos

220 g

revet ost

1 glass

salsa

Utstyr som anbefales:  

  • 1 matboks 
  • Sleiv /stor klype
  • Primus med gryte  
  • Gass  
  • Fyrstikker/lighter  

Slik gjør du:

Dette gjør du hjemme:

Finhakk løken.

Ha smør i en stekepanne og stek viltkjøttdeigen sammen med løken.

Når kjøttet er ferdigstekt tilsetter du tacopulver og vann etter anvisning på pakken.

 

Ha kjøttmiksen over i en matboks og pakk sekken med resten av ingrediensene.

Dette gjør du på turen:

Ha litt smør i bunnen av primuskjelen. Sett blussen på lav varme slik at nachosen ikke svir seg. Legg lagvis kjøttmiks, ost og nachos. Legg også nachos langs kantene.

taco-5.jpg
NYT TURMATEN: Server med rømme og salsa, eventuelt med annet tilbehør om man ønsker.​​

Legg på lokk og la nachosen stå på lav varme til osten er smeltet.

 

taco-16.jpg
Flere oppskrifter med turmat