Nachos på primusen
Ta med fredagstacoen til fjells. Nachos på primusen med deilig kjøttdeig av vilt smaker helt nydelig og er veldig enkelt å lage.
Enkel•40 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Nachos på primusen:
0.5 stk
løk
1 ss
smør
400 g
viltkjøttdeig
1 pose
tacokrydder
1.5 dl
vann
1 pose
nachos
220 g
revet ost
1 glass
salsa
Utstyr som anbefales:
- 1 matboks
- Sleiv /stor klype
- Primus med gryte
- Gass
- Fyrstikker/lighter
Slik gjør du:
Dette gjør du hjemme:
Finhakk løken.
Ha smør i en stekepanne og stek viltkjøttdeigen sammen med løken.
Når kjøttet er ferdigstekt tilsetter du tacopulver og vann etter anvisning på pakken.
Ha kjøttmiksen over i en matboks og pakk sekken med resten av ingrediensene.
Dette gjør du på turen:
Ha litt smør i bunnen av primuskjelen. Sett blussen på lav varme slik at nachosen ikke svir seg. Legg lagvis kjøttmiks, ost og nachos. Legg også nachos langs kantene.
Legg på lokk og la nachosen stå på lav varme til osten er smeltet.