![Norsk viltkjøtt er en fantastisk råvare. For at kjøttet skal bli best mulig er kjøttbehandling og hygiene under slakting og mørning avgjørende. Vi gir deg tipsene til mørt kjøtt.](/mat/nyhetsbrev-for-den-matglade/_/image/e393f596-671b-448b-aa98-acb653236c8c:e24252216067b073d00ee80d9b65999f25c5ab67/block-160-91/NJJF_reinsdyrstek%20med%20gr%C3%B8nnk%C3%A5lchips%20og%20soppstuing%20p%C3%A5%20kantareller_7.jpg)
Nyhetsbrev for den matglade
Ønsker du å få matinspirasjon rett i innboksen din hver måned? Da bør du melde deg på vårt nyhetsbrev som vil inneholde nye og fristende oppskrifter.
Publisert: 06. desember 2023 kl. 13.49
Sist oppdatert: 06. desember 2023 kl. 13.50