One pot pasta med kjøttsaus
One pot pasta med kjøttsaus er både en enkel og rask middag. Det beste med denne retten er ikke bare at den smaker utrolig godt, men du trenger faktisk bare å vaske opp en gryte også.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
One pot pasta med kjøttsaus:
1 stk
løk
1 fedd
hvitløk
150 g
sopp
1 ss
olivenolje
0.5 ts
pepper
500 g
kjøttdeig av elg
0.5 ts
salt
8 dl
kjøttkraft
2 bokser
knuste tomater
1 ss
sukker
3 never
spinat
300 g
pasta
1 dl
revet parmesan
Tips:
Smak til med urter som timian eller basilikum. Bruk gjerne litt chiliflak om du ønsker den litt sterkere.
Slik gjør du:
One pot pasta med kjøttsaus:
Finhakk løk og hvitløk. Del soppen i skiver.
Varm opp en gryte med olivenolje på middels høy varme. Fres løk, hvitløk og sopp, til løken er blank.
Ha kjøttdeigen i gryta. Krydre med salt og pepper, og fres til kjøttdeigen er gjennomstekt.
Tilsett spinat, kjøttkraft, knuste tomater og sukker. La gryta putre i fem minutter.
Ha i pastaen og la det hele småkoke videre til sausen har tyknet og pastaen er ferdigkokt. Det tar cirka 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server med revet parmesan.