Ørret og pasta på 1-2-3
Er du ute etter en deilig middag på fredagskvelden? Ørret og pasta lager du i en fei. Best av alt – du trenger kun noen få ingredienser.
Enkel•40 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Ørret og pasta:
4 skiver
ørret
1 ts
salt
1 ts
pepper
400 g
spaghetti
190 g
pesto
Slik gjør du:
Ørret og pasta:
Varm opp stekeovnen til 220 grader. Legg ørretskivene i en ildfastform, og krydre med salt og pepper. Stekes i 10-12 minutter, til fisken er så vidt gjennomstekt.
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Sil av vannet. Ha i pestoen og rør det godt sammen.
Del rødløken i små biter og ha det over i pastaen sammen med den ovnsbakte ørreten.
tips:
Om du ikke har pesto i skuffen, kan du fint bruke pastasaus eller fløte. Har du noe deilig krydder tilgjengelig, så er det bare å smake seg frem. Rødløk kan byttes ut med gul løk, eller sløyfes om man vil. Har du andre grønnsaker som cherrytomater, asparges eller vårløk, passer det også godt i denne retten.