Pinnepizza på bålet
Ta pinnebrødet til nye høyder med pinnepizza på bålet. Med fyll av ost, viltkjøttdeig og grønnsaker, blir dette en vinner på turen. Bruk gjerne ferdig pizzadeig og gjør så mange forberedelser som mulig hjemme.
Enkel•40 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Pinnepizza på bålet:
1 ss
smør
400 g
viltkjøttdeig
100 g
sopp
1 stk
løk
1 stk
paprika
1 boks
knuste tomater
220 gr
revet ost
1 stk
pizzadeig for langpanne
Utstyr som anbefales:
- To matbokser
- Stekespade
- Ved
- Lighter/fyrstikker
- Pinner fra skogen
Slik gjør du:
Dette gjør du hjemme:
Varm opp en stekepanne med smør på middels høy varme, og stek viltkjøttdeigen til den er gjennomstekt.
Finhakk grønnsakene.
Ha på knuste tomater, viltkjøttdeig, grønnsaker og ost på den ene halvdelen av pizzadeigen. Brett den andre over og del opp i remser som er cirka fire centimeter brede. Tvinn remsene, og legg dem i en matboks.
Dette gjør du på turen:
Finn noen egnede pinner i skogen, og tvinn pizzaremsene rundt pinnen.
Stek pinnepizzaene på bålet til de er gyllene og crispy. Pass på at du ikke har den over for mye direkte varme da den lett kan bli svidd.
Bruk en kniv for å sprette den av pinnen når den er ferdig, eller bare spis den rett fra pinnen.