Ta pinnebrødet til nye høyder med pinnepizza på bålet. Med fyll av ost, viltkjøttdeig og grønnsaker, blir dette en vinner på turen. Bruk gjerne ferdig pizzadeig og gjør så mange forberedelser som mulig hjemme.

Pinnepizza på bålet

Ta pinnebrødet til nye høyder med pinnepizza på bålet. Med fyll av ost, viltkjøttdeig og grønnsaker, blir dette en vinner på turen. Bruk gjerne ferdig pizzadeig og gjør så mange forberedelser som mulig hjemme.

Enkel40 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Pinnepizza på bålet:

1 ss

smør

400 g

viltkjøttdeig

100 g

sopp

1 stk

løk

1 stk

paprika

1 boks

knuste tomater

220 gr

revet ost

1 stk

pizzadeig for langpanne

Utstyr som anbefales:  

  • ​To matbokser 
  • Stekespade 
  • Ved 
  • Lighter/fyrstikker 
  • Pinner fra skogen

Slik gjør du:

Dette gjør du hjemme:

Varm opp en stekepanne med smør på middels høy varme, og stek viltkjøttdeigen til den er gjennomstekt. 

 

Finhakk grønnsakene.

Ha på knuste tomater, viltkjøttdeig, grønnsaker og ost på den ene halvdelen av pizzadeigen. Brett den andre over og del opp i remser som er cirka fire centimeter brede. Tvinn remsene, og legg dem i en matboks. 

Dette gjør du på turen:

Finn noen egnede pinner i skogen, og tvinn pizzaremsene rundt pinnen. 

 

Stek pinnepizzaene på bålet til de er gyllene og crispy. Pass på at du ikke har den over for mye direkte varme da den lett kan bli svidd.

 

Bruk en kniv for å sprette den av pinnen når den er ferdig, eller bare spis den rett fra pinnen. ​

pinnepizza-6.jpg

 

Flere oppskrifter med turmat