Potetsalat med pesto
Potetsalat med pesto passer perfekt til viltmat. Med litt knasende gode nøtter og pinjekjerner sammen med både bacon, chili, løk og vårløk har denne potetsalaten ekstra god smak.
Enkel•40 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Potetsalat med pesto:
15 stk
små poteter
140 g
bacon
0.5 stk
løk
2 stilker
vårløk
1 ts
chiliflak
25 g
ristede pinjekjerner
25 g
cashewnøtter
100 g
pesto
50 g
majones
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
Slik gjør du:
Potetsalat med pesto:
Kok opp en kjele med vann og kok potetene med skallet på til de er møre.
Varm opp en stekepanne på middels høy varme og stek baconet til det er crispy. La det avkjøles på tørkepapir mens du forbereder resten.
Finhakk løken og del vårløken i skiver. Bland sammen pesto og majones i en bolle, og tilsett løk, vårløk, chiliflak, pinjekjerner, cashewnøtter og bacon.
Om potetene er litt store kan du dele dem. La de minste være hele.
Ha potetene i bollen, og vend alt forsiktig sammen. Smak til med salt og pepper.