![Pytt-i-panne av restemat er perfekt til lunsj. Det beste er at du får brukt opp restene, for eksempel fra stek eller biff med poteter.](/mat/pytt-i-panne-av-restemat/_/image/2dae053a-23b2-49f6-bf69-139e0ba94199:f5fcd8510958c92ac44bb71ad66fbe8253cccb93/block-160-91/pytt-i-panne%20av%20restemat.jpg)
Pytt-i-panne av restemat
Pytt-i-panne av restemat er perfekt til lunsj. Det beste er at du får brukt opp restene, for eksempel fra stek eller biff med poteter.
Enkel•20 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Pytt-i-panne av restemat:
0.5 stk
løk
0.5 stk
paprika
4 stk
poteter
300 g
viltkjøtt
1 ss
smør
1.5 ss
grillkrydder
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
Tips:
Mengden grønnsaker og kjøtt i oppskriften er ikke førende. Ta det du har, og legg til det du ønsker. Smak deg frem med krydderet.
Slik gjør du:
Slik gjør du:
Del opp løk og paprika i små biter.
Del poteter og kjøtt i mellomstore biter.
![restemat.jpg](/mat/pytt-i-panne-av-restemat/_/image/7dfa1931-23a3-45e8-8bf3-d4254674ef44:13ca2991803cbdf4d490060b8ddd5fd57a971a63/width-768/restemat.jpg)
Varm opp en stekepanne med smør på middels varme og fres først løken og paprikaen til løken er blank.
Ha potetene og kjøttet over i stekepanna, og fres til det er gjennomvarmt. Krydre med grillkrydder, salt og pepper.
Tips:
Server gjerne med et speilegg, toast og litt ketchup.