Pytt-i-panne med reinsdyrstek
Pytt-i-panne med rester av reinsdyrstek smaker nydelig på tur. Har du rester av annet viltkjøtt, for eksempel viltpølser, hjortestek eller elgbiff, så er det bare å bruke det. Ta det du har.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Pytt-i-panne med reinsdyrstek:
600 g
rester av reinsdyrstek
100 g
baconbiter
4 stk
poteter (gjerne rester fra middagen)
100 g
sopp
1 stk
løk
1 stk
rød paprika
1 ss
grillkrydder
1 ss
smør
Tips:
Server gjerne med stekt egg og nystekt brød eller baguetter. Mange sverger også til en dæsj ketchup ved siden av.
Slik gjør du:
Dette gjør du hjemme::
Del opp restene av steken i små biter og ha det over i en matboks sammen med baconbitene.
Tips:
Du kan også bruke stek av både hjort, rådyr og elg. Eller viltpølser om du har det.
Kok potetene møre og avkjøl. Del i små biter og ha det over i en matboks.
Del sopp, løk og paprika i strimler, og ha det over i en matboks.
Dette gjør du på turen:
Fyr opp primusen eller bålet. Vi har testet stomkjøkkenet Solo Stove Campfire som fungerer som en naturlig konveksjonsovn. Her kan man fyre med alt fra kongler til tørre pinner og bjørkeved.
Ha smør i en stekepanne og ha i alle ingrediensene. Krydre med grillkrydder og fres til både poteter, løk og stek har fått en fin og gyllen stekeskorpe. Kakk gjerne et egg eller to i midten til slutt.