Quesadilla i brødrister
Quesadilla i brødrister. Så godt, så enkelt og så god ide. Denne kan du i grunn fylle med hva du vil, men vi lover deg at reinsdyrfilet, ost, sopp, løk og pesto gjør susen.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Quesadilla i brødrister:
600 g
reinsdyrfilet
1 ts
salt
1 ts
pepper
1 ss
rapsolje
10 stk
sopp
1 pose
ruccula
1 glass
pesto
200 g
revet ost
4 stk
tortillalefser
Slik gjør du:
Quesadilla i brødristeren:
Tørk av reinsdyrfileten og fjern eventuelle hinner. Krydre med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne på høy varme med rapsolje, og brun kjøttet et par minutter på hver side til kjøttet får en fin stekeskorpe. Senk varmen og stek fileten til den er medium stekt.
Mens kjøttet steker deles sopp og løk i skiver.
Ta kjøttet ut av stekeovnene og la det hvile. Ha soppen over i stekepannen, og fres til den er gyllen.
Smør en stripe på tre-fire cm med pesto langs midten på hver tortillalefse. Ha revet ost over og legg reinsdyrfilet i den ene enden og sopp i den andre. Avslutt med litt rødløk og ruccula.
Brett så hver langside mot hverandre for så å brette tortillaen i to. Sett den ned i brødristeren og la den stå til osten smelter.
Server som den er eller med en enkel salat ved siden av.