Quiche på primusen
Quiche på primusen er enklere å lage enn du tror – spesielt om du bytter ut paideigen med tortillalefser. Vi har laget vår vri på den franske klassikeren med påskens rester av elgpølse.
Enkel•50 min
Ingredienser
Antall porsjoner
2
Quiche på primusen:
2 stk
egg
3 stk
eggeplommer
2 dl
kremfløte
1.5 dl
creme fraiche
1 ts
salt
1 ts
pepper
8 skiver
elgpølse
2 stilker
vårløk
2 dl
revet ost
1 stk
tortillalefse
Utstyr som anbefales:
1 flaske
1 matboks
Stekespade
Primus med gryte
Gass
Lighter /fyrstikker
Slik gjør du:
Dette gjør du hjemme:
isk sammen egg, eggeplommer, kremfløte, creme fraiche, salt og pepper. Ha det over på en brusflaske eller en drikkeflaske.
Del opp elgpølsen og vårløken i tynne skiver, og ha det over i en liten matboks. Ta med revet ost.
Dette gjør du på turen:
Ha litt olje i en stekepanne. Ha tortillalefsen i stekepannen og fyll opp med eggeblandingen. Ha i skivene med elgpølse og vårløk. Ha i revet ost til slutt.
Fyr opp primusen på lav varme. Det er viktig at blussen er på det laveste slik at quichen ikke svir seg. Quichen er ferdig når eggeblandingen har stivnet.