Quiche på primusen er enklere å lage enn du tror – spesielt om du bytter ut paideigen med tortillalefser. Vi har laget vår vri på den franske klassikeren med påskens rester av elgpølse.

Quiche på primusen

Quiche på primusen er enklere å lage enn du tror – spesielt om du bytter ut paideigen med tortillalefser. Vi har laget vår vri på den franske klassikeren med påskens rester av elgpølse.

Enkel50 min

Ingredienser

Antall porsjoner

2

Quiche på primusen:

2 stk

egg

3 stk

eggeplommer

2 dl

kremfløte

1.5 dl

creme fraiche

1 ts

salt

1 ts

pepper

8 skiver

elgpølse

2 stilker

vårløk

2 dl

revet ost

1 stk

tortillalefse

Utstyr som anbefales:  

1 flaske
1 matboks 
Stekespade
Primus med gryte  
Gass 
Lighter /fyrstikker
 

Slik gjør du:

Dette gjør du hjemme:

 

isk sammen egg, eggeplommer, kremfløte, creme fraiche, salt og pepper. Ha det over på en brusflaske eller en drikkeflaske. 

 

 

Del opp elgpølsen og vårløken i tynne skiver, og ha det over i en liten matboks. Ta med revet ost. 

quiche-1.jpg

 

Dette gjør du på turen:

 

Ha litt olje i en stekepanne. Ha tortillalefsen i stekepannen og fyll opp med eggeblandingen. Ha i skivene med elgpølse og vårløk. Ha i revet ost til slutt. 

 

 

Fyr opp primusen på lav varme. Det er viktig at blussen er på det laveste slik at quichen ikke svir seg. Quichen er ferdig når eggeblandingen har stivnet. ​

Flere oppskrifter på turmat