Rådyrwrap
Rådyrwrap smaker aller best med grillet eller langtidsstekt kjøtt. Med en miks av en litt hot tyttebærrømme, sopp og meksikanske smaker blir dette en fulltreffer.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Rådyrwrap:
600 g
rådyrkjøtt
1 stk
løk
150 g
sopp
1 ss
olje
380 g
sorte bønner
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
1 ss
spisskummen
0.5 stk
paprika
8 blader
hjertesalat
8 stk
tortillalefser
1 neve
tyttebær
Tyttebærrømme
Slik gjør du:
Rådyrkjøtt:
I denne rådyrwrapen kan du bruke kjøtt fra helgrillet rådyr, rådyrstek eller restekjøtt.
Fyll:
Del løk og sopp i skiver.
Varm opp en stekepanne med olje på middels høy varme, og fres løken og soppen til den er gyllen.
Tilsett de sorte bønnene og krydre med salt, pepper og spisskummen, og fres til bønnene er myke.
Del paprikaen i tynne skiver og ha det over i stekepannen. La det frese i et par minutter.
Ha hjertesalat, kjøtt og fyll toppet med tyttebærrømme og noen tyttebær på hver tortillalefse. Rull sammen og nyt.