
Rødbetkrem
Rødbetkrem smaker helt nydelig til viltkjøtt, spesielt på smørbrød, i en wrap eller i et pitabrød, på hamburgere og baguetter. Du kan spise denne smakfulle kremen til både kjøtt av stek, biff og karbonader.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Rødbetkrem:
2 store
store rødbeter
1 ss
olje
0.5 stk
løk
1 ss
smør
1 ss
eplecidereddik
1 ss
sennep
0.5 ts
kanel
1 ts
salt
1 ts
pepper
200 g
kremost naturell
Slik gjør du:
Rødbetkrem:
Varm opp stekeovnen til 220 °C.
Vask og fjern skallet av rødbetene. Del dem i to og ha dem over i en ildfast form med litt olje. La de bake i ca. 40 minutter.
Del løken i små biter. Varm opp en stekepanne med smør og fres løken til den er myk.
Ha i de bakte rødbetene, eplecidereddik, sennep, kanel, sukker, salt og pepper, og la småkoke i ca. 10 minutter.
Tilsett smøreost naturell, og kjør med en stavmikser til du har en glatt krem med stavmikser.