Rullet sandflyndre
Rullet sandflyndre med knasende godt fyll er små smaksbomber som passer perfekt med en enkel salat og nybakt brød.
Middels•Over 60 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Rullet sandflyndre:
8 stk
sandflyndre
1 glass
pesto
2 stk
gulrøtter
1 stk
squash
150 gr
smør
2 dl
brødrasp
1 pose
ristede pinjekjerner
2 ts
paprikapulver
0.5 ts
salt
1 ts
pepper
Tips:
Server rullet sandflyndre med nystekt brød og en deilig salt.
Slik gjør du:
Rullet sandflyndre:
Varm opp stekeovnen til 200 grader.
Rens og fileter sandflyndrene. Smør et tynt lag pesto på hver filet.
Del gulrøtter og squash i tynne strimler, og legg 5-6 av hver på filetene.
Rull filetene sammen, og fest med en tannstikker.
Pensle sandflyndrerullene med smeltet smør, og dryss brødrasp, pinjekjerner og paprikapulver over. Krydre med salt og pepper.
Stekes på midterste rille i ovnen i cirka 12 minutter.