S'mores på bålet
Ta bålkos og s'more til nye høyder med denne søte og deilige desserten. En stekepanne som bugner av både marshmallows, brownies, bringebær, peanøtter og sjokoladebiter kommer garantert til å både imponere og falle i smak.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
S'mores på bålet:
1 pose
store marshmallows
150 g
sjokoladebiter
150 g
peanøtter
150 g
brownies i biter
150 g
bringebær
Utstyr som anbefales:
1 matboks
Aluminiumsfolie
ved
Lighter/fyrstikker
Sleiv
Slik gjør du:
Dette gjør du hjemme:
Du kan både bruke hjemmelaget og kjøpt brownies. Cookies eller annen kjeks kan også brukes i stedet for brownies.
Ha alle ingrediensene over i en pose eller i en matboks. Det kan være greit å ha bringebærene i en egen matboks da de fort kan bli most.
Pakk sekken og husk å ta med litt aluminiumsfolie.
Dette gjør du på turen:
Fyr opp bålet. Bruk enten en rist bygg opp med litt steiner ved siden av bålet slik at du kan varme opp s’morsen på indirekte varme. Da unngår du at den svir seg.
Ha litt aluminiumsfolie i bunnen av en stekepanne.
Fordel marshmallows, sjokoladebiter, peanøtter, brownies og bringebær i stekepannen. Det skal bugne.
La s'morsen varmes opp på indirekte varme til sjokoladen begynner å smelte og marshmallowsen begynner å bli gyllen. Snu stekepannen jevnlig.