Ta bålkos og s'more til nye høyder med denne søte og deilige desserten. En stekepanne som bugner av både marshmallows, brownies, bringebær, peanøtter og sjokoladebiter kommer garantert til å både imponere og falle i smak.

S'mores på bålet

Ta bålkos og s'more til nye høyder med denne søte og deilige desserten. En stekepanne som bugner av både marshmallows, brownies, bringebær, peanøtter og sjokoladebiter kommer garantert til å både imponere og falle i smak.

Enkel30 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

S'mores på bålet:

1 pose

store marshmallows

150 g

sjokoladebiter

150 g

peanøtter

150 g

brownies i biter

150 g

bringebær

Utstyr som anbefales:  

1 matboks
Aluminiumsfolie
ved
Lighter/fyrstikker
Sleiv

Slik gjør du:

Dette gjør du hjemme:

 

Du kan både bruke hjemmelaget og kjøpt brownies. Cookies eller annen kjeks kan også brukes i stedet for brownies.

 

Ha alle ingrediensene over i en pose eller i en matboks. Det kan være greit å ha bringebærene i en egen matboks da de fort kan bli most.

 

Pakk sekken og husk å ta med litt aluminiumsfolie.

Dette gjør du på turen:

 

Fyr opp bålet. Bruk enten en rist bygg opp med litt steiner ved siden av bålet slik at du kan varme opp s’morsen på indirekte varme. Da unngår du at den svir seg.

 

smores-4.jpg

 

Ha litt aluminiumsfolie i bunnen av en stekepanne.

Fordel marshmallows, sjokoladebiter, peanøtter, brownies og bringebær i stekepannen. Det skal bugne.

 

smores-2.jpg

 

La s'morsen varmes opp på indirekte varme til sjokoladen begynner å smelte og marshmallowsen begynner å bli gyllen. Snu stekepannen jevnlig.

Flere oppskrifter med turmat