Sprøstekt fisk med pasta
Uansett årstid - sprøstekt fisk med pasta kan du enkelt ta med deg på tur. Her kan du bruke filet av for eksempel makrell eller ørret.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Sprøstekt fisk med pasta:
400 g
pasta (linguine)
175 g
pesto
0.5 stk
rødløk
2 stk
vårløk
1 stk
chili
4 stk
makrellfilet
4 ss
hvetemel
1 ts
salt
1 ts
pepper
1 ss
smør
Utstyr som anbefales:
- To mellomstore matbokser
- Klype
- Primus med stekepanne
- Gass
- Lighter /fyrstikker
Slik gjør du:
Dette gjør du hjemme::
Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Finhakk rødløk, vårløk og chili, og ha det over i pastaen sammen med pesto.
Ha hvetemel, salt og pepper på en tallerken. Vend fiskefileten i hvetemelet. Ha grønnsakene og makrellen over i matbokser og pakk med resten av ingrediensene og utystyret.
Dette gjør du på turen:
Fyr opp primusen på middels varme, ha smør i stekepanna og fres makrellen til den er sprøstekt.
Ha pasta- pg grønnsaksblandingen over i stekepannen sammen med makrellen til alt er gjennomvarmt. Server sprøstekt fisk med pasta og nyt resten av turen.