Uansett årstid - sprøstekt fisk med pasta kan du enkelt ta med deg på tur. Her kan du bruke filet av for eksempel makrell eller ørret.

Sprøstekt fisk med pasta

Uansett årstid - sprøstekt fisk med pasta kan du enkelt ta med deg på tur. Her kan du bruke filet av for eksempel makrell eller ørret.

Enkel30 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Sprøstekt fisk med pasta:

400 g

pasta (linguine)

175 g

pesto

0.5 stk

rødløk

2 stk

vårløk

1 stk

chili

4 stk

makrellfilet

4 ss

hvetemel

1 ts

salt

1 ts

pepper

1 ss

smør

Utstyr som anbefales:  

  • To mellomstore matbokser 
  • Klype 
  • Primus med stekepanne 
  • Gass 
  • Lighter /fyrstikker​

Slik gjør du:

Dette gjør du hjemme::

 

Kok pastaen etter anvisning på pakken. 

 

Finhakk rødløk, vårløk og chili, og ha det over i pastaen sammen med pesto. 

 

Ha hvetemel, salt og pepper på en tallerken. Vend fiskefileten i hvetemelet. Ha grønnsakene og makrellen over i matbokser og pakk med resten av ingrediensene og utystyret.

Dette gjør du på turen:

 

Fyr opp primusen på middels varme, ha smør i stekepanna og fres makrellen til den er sprøstekt. 

 

Ha pasta- pg grønnsaksblandingen over i stekepannen sammen med makrellen til alt er gjennomvarmt. Server sprøstekt fisk med pasta og nyt resten av turen.​ 

Flere oppskrifter med makrell