Toast med reinskav
Toast med reinskav sammen med en nydelig dijonnaise, knasende god rødkål, salat, sopp og løk er bare så utrolig godt.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Reinskav:
0.5 stk
løk
4 stk
sopp
200 gr
rødkål
2 ss
smør
1 dl
balsamicodressing
600 gr
reinskav
0.5 ts
salt
1 ts
pepper
Dressing:
150 gr
majones
4 ts
dijonsennep
Tilbehør:
1 stk
grov baguette
1 stk
crispiesalat
1 dl
tyttebær
1 pk
reddikspirer
Slik gjør du:
Reinskav:
Del løk og sopp i skiver. Del rødkålen i tynne strimler.
Varm opp en stekepanne med smør på middels høy varme og fres løken og soppen til den er gyllen. Tilsett rødkålen og balsamicodressing mot slutten, og fres det et par minutter. Sett til side mens kjøttet stekes.
Ha litt mer olje i stekepannen, og stek reinskavet raskt over høy varme. Krydre kjøttet med salt og pepper underveis i stekingen.
Dressing:
Rør sammen majones og dijonsennep. Smak til med salt og pepper.
Toast :
Del baguetten i skiver på skrå. Ha dem i brødristeren.
Bre et tynt lag med dressing på den nederste skiven. Legg crispisalat, miksen med løk, sopp og rødkål, reinskav, dressing, tyttebær og reddikspirer på topp. Avslutt med en skive grov baguette.