Toast med reinskav sammen med en nydelig dijonnaise, knasende god rødkål, salat, sopp og løk er bare så utrolig godt.

Toast med reinskav

Toast med reinskav sammen med en nydelig dijonnaise, knasende god rødkål, salat, sopp og løk er bare så utrolig godt.

Enkel30 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Reinskav:

0.5 stk

løk

4 stk

sopp

200 gr

rødkål

2 ss

smør

1 dl

balsamicodressing

600 gr

reinskav

0.5 ts

salt

1 ts

pepper

Dressing:

150 gr

majones

4 ts

dijonsennep

Tilbehør:

1 stk

grov baguette

1 stk

crispiesalat

1 dl

tyttebær

1 pk

reddikspirer

Slik gjør du:

Reinskav:

Del løk og sopp i skiver. Del rødkålen i tynne strimler.

 

Varm opp en stekepanne med smør på middels høy varme og fres løken og soppen til den er gyllen. Tilsett rødkålen og balsamicodressing mot slutten, og fres det et par minutter. Sett til side mens kjøttet stekes.

 

Ha litt mer olje i stekepannen, og stek reinskavet raskt over høy varme. Krydre kjøttet med salt og pepper underveis i stekingen. 

Dressing:

Rør sammen majones og dijonsennep. Smak til med salt og pepper. 

Toast :

 

Del baguetten i skiver på skrå. Ha dem i brødristeren.

 

 

Bre et tynt lag med dressing på den nederste skiven. Legg crispisalat, miksen med løk, sopp og rødkål, reinskav, dressing, tyttebær og reddikspirer på topp. Avslutt med en skive grov baguette. 

Flere oppskrifter med reinsdyr