![Tyttebæraioli er et tilbehør som smaker nydelig i wraps, på pølse eller ved siden av en deilig elgbiff. Syrligheten fra bærene gjør denne aiolien ekstra god.](/mat/tyttebaeraioli/_/image/490be3ff-27fa-4e00-b128-627aff5e5e7d:f4c3999e16456075f393f2f7ce966a4406d405c4/block-160-91/Tytteb%C3%A6raioli.jpg)
Tyttebæraioli
Tyttebæraioli er et tilbehør som smaker nydelig i wraps, på pølse eller ved siden av en deilig elgbiff. Syrligheten fra bærene gjør denne aiolien ekstra god.
Enkel•Under 20 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Tyttebæraioli:
200 g
lettmajones
2 fedd
hvitløk
1 ss
sitronsaft
2 dl
tyttebær
0.5 ts
salt
1 ts
pepper
Slik gjør du:
Tyttebæraioli:
Ha majonesen i en bolle.
Finhakk hvitløk og ha det over i majonesen. Tilsett sitronsaft, salt og pepper. Mos tyttebærene noe, og ha det over i majonesen.
Bland det hele godt sammen.