Tyttebæraioli er et tilbehør som smaker nydelig i wraps, på pølse eller ved siden av en deilig elgbiff. Syrligheten fra bærene gjør denne aiolien ekstra god.

Tyttebæraioli

Tyttebæraioli er et tilbehør som smaker nydelig i wraps, på pølse eller ved siden av en deilig elgbiff. Syrligheten fra bærene gjør denne aiolien ekstra god.

EnkelUnder 20 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Tyttebæraioli:

200 g

lettmajones

2 dl

rørte tyttebær

1 fedd

hvitløk

1 ss

sitronsaft

0.5 ts

salt

1 ts

pepper

Slik gjør du:

Tyttebæraioli:

Ha majonesen i en bolle sammen med de rørte tyttebærene.

Finhakk hvitløk og ha det over i majonesen. Tilsett sitronsaft, salt og pepper. Avslutt med noen friske tyttebær om du har det.

 

Bland det hele godt sammen. 

Flere oppskrifter med tyttebær