

## Forbundsstyremøte – protokoll

Møtested: Sak til direkte signering

Til stede: Knut Arne Gjems, Line Johansen, Bjarte Erstad, Ole-Martin Meland,

Øystein Hansen, Tina D. Fossdal, Bjørn Mathiesen, Alf Erik Røyrvik, Vidar Nilsen, Mathea S. Skavern, Anne-Lise Malmedal, Camilla S.

Moseid, Hjalmar Eide

Administrasjonen: Eldar Berli, Siri Parmann, Espen Farstad, Knut Erik Risvik, Rolf Crook,

Håvard S. Andersen, Leif Haug, Line L. Osfoss, Beate K. Carlsson

Sekretær: B.K. Carlsson

Forfall:

### **Godkjent saksliste**

#### Sak 36/24: Innsatsmedalje

#### <u>Vedtak</u>

Forbundsstyret tiltrer innkommet forslag til NJFFs innsatsmedalje og ber administrasjonen følge opp tildelingen overfor regionlaget.



Knut Arne Gjems styreleder

Line Johansen
1. nestleder

Bjarte Erstad 2. nestleder

Ole-Martin Meland styremedlem

Øystein Hansen styremedlem

Tina Dyrstad Fossdal styremedlem

Bjørn Mathiesen styremedlem

Alf Erik Røyrvik styremedlem

Mathea Sætre Skavern

1. varamedlem

Anne-Lise Malmedal 2. varamedlem

Camilla S. Moseid 3. varamedlem

Vidar Nilsen

ansattes representant

Hjalmar Eide

vara ansattes representant

# Verifikasjon

Transaksjon 09222115557520924597

#### Dokument

#### 20240625\_Protokoll forbundsstyremøte direkte signering

Hoveddokument

2 sider

Initiert på 2024-06-25 09:27:46 CEST (+0200) av Norges

Jeger - og Fiskerforbund (NJ-oF)

Ferdigstilt den 2024-07-01 12:40:51 CEST (+0200)

#### Initiativtaker

#### Norges Jeger - og Fiskerforbund (NJ-oF)

Norges Jeger - og Fiskerforbund admin@njff.no +4795193244

#### Underskriverne

Knut Arne Gjems (KAG) gjems@naturogeiendom.no +4791877874 Signert 2024-06-25 09:28:43 CEST (+0200)	Line Johansen (LJ)  Line_johansen@msn.com  +4748105182  Signert 2024-06-25 09:48:14 CEST (+0200)
Bjarte Erstad (BE) bjarte@erstad.no +4790927999 Signert 2024-06-25 10:17:18 CEST (+0200)	Bjørn Mathiesen (BM) bjorn.mathiesen@njff.no +4790948290 Signert 2024-06-25 10:33:56 CEST (+0200)
Ole-Martin Meland (OM)  omm@eie.no +4792458959  Signert 2024-06-25 09:39:26 CEST (+0200)	Alf Erik Røyrvik (AER) alf.erik.royrvik.njff@gmail.com +4795889475 Signert 2024-07-01 12:40:51 CEST (+0200)
Øystein Hansen (ØH) oysteinyngve@gmail.com +4792228906 Signert 2024-06-26 14:44:44 CEST (+0200)	Tina Dyrstad Fossdal (TDF)  tina.dyrstad.fossdal@njff.no +4795804824  Signert 2024-07-01 08:36:23 CEST (+0200)
Vidar Nilsen (VN) vidar.nilsen@njff.no +4795746100 Signert 2024-06-25 09:53:41 CEST (+0200)	Mathea Sætre Skavern (MSS) mathea.saetre.liberg@njff.no +4791137081 Signert 2024-06-26 11:15:16 CEST (+0200)



## Verifikasjon

Transaksjon 09222115557520924597

Denne verifiseringen ble utstedt av Scrive. Informasjon i kursiv har blitt verifisert trygt av Scrive. For mer informasjon/bevis som angår dette dokumentet, se de skjulte vedleggene. Bruk en PDF-leser, som Adobe Reader, som kan vise skjulte vedlegg for å se vedleggene. Vennligst merk at hvis du skriver ut dokumentet, kan ikke en utskrevet kopi verifiseres som original i henhold til bestemmelsene nedenfor, og at en enkel utskrift vil være uten innholdet i de skjulte vedleggene. Den digitale signeringsprosessen (elektronisk forsegling) garanterer at dokumentet og de skjulte vedleggene er originale, og dette kan dokumenteres matematisk og uavhengig av Scrive. Scrive tilbyr også en tjeneste som lar deg automatisk verifisere at dokumentet er originalt på: https://scrive.com/verify

