Fiskekort med gratis båt på Steigtindvatnet

Båt er nå på plass på vår eiendom ved Steigtindvatnet og er gratis tilgjengelig for alle våre medlemmer og ikke-medlemmer som kjøper fiskekort. Medlemmer i Bodø JFF og barn under 16 år trenger ikke å kjøpe fiskekort.

Publisert: 14. juni 2024 kl. 12.46

Båten har kjetting og kodelås. Medlemmer får tilsendt kode til båten på sms/e-mail. Hvis du ikke har fått den, kan du kontakte oss på e post: bodo@njff.no og oppgi navn og medlemsnummer, og så får du tilsendt koden. Ikke-medlemmer som kjøper fiskekort, får koden til båten på kvitteringen. Fiskekort selges på Inatur.no.

Det er ingen bookingordning på båten så det er først til mølla. Hvis det er flere som ønsker å bruke båten ber vi alle utvise smidighet og bytte litt på å bruke den. 

Det er også laget et båtdrag som ligger i båten som gjør at det er greit for en person å sette ut og ta opp båten. 

Husk å surre fast alt løst utstyr som årer, øsekar og båtoppdrag Båtoppdraget skal ligge i båten når det ikke er i bruk. Alle som skal bruke båten må ha på redningsvest. Det er ikke redningsvester ved båten, så alle må ha med dette. 

Båten skal kun brukes i Steigtindvatnet. Det er ikke tillat å bruke den nedstrøms utløpet mot Festvåg.

Skal man brenne bål  man ha med egen ved. Det er sårbar og skrin natur ved Steigtindvatnet og det er ikke mulig å sanke ved. De få furuene som er i området må få stå i fred. Det er observert at det er saget ned trær.  


Dette er ikke akseptabelt !!
 

Vi har pr nå ikke eget oppsyn for denne båten. Er det et medlem som har lyst på oppgaven er det bare å melde seg.

Området er vannkilde for Festvåg. Vis hensyn til dette og se vår hjemmeside om Festvågeiendommen for klausuleringsbestemmelser i forhold til hva som er lov å gjøre i området.