Fiskesommer 2024

Fredag 14. juni 2024 kl 17.00-20.00 arrangerer Bodø Jeger- og Fiskerforening en fiskekveld for hele familien på Burøya i Bodø. Deltakelse er gratis for alle, der barna får muligheten til å lære seg å fiske i havet.

Publisert: 15. mai 2024 kl. 18.58

Sist oppdatert: 07. juni 2024 kl. 17.09

Fiskesommer er et arrangement som spesielt retter seg mot barn og unge der barna får muligheten til å lære seg å fiske, men også voksne kan ha glede av Fiskesommer.
Vi ønsker både store og små velkommen til denne morsomme og spennende fiskekvelden.

Arrangementet er gratis, og det er ingen forhåndspåmelding. Det er bare å møte opp med stang og sluker eller agn for å fiske i havet. Vi har også med noen ekstra stenger til utlån. Området blir merket med et banner som det står Fiskesommer på.
Hvis barn skal oppholde seg i vannkanten, anbefaler vi at foreldre tar med redningsvest. Ved behov så har vi noen vester til utlån.

Her er det muligheter for å få både sei og torsk, og de aller heldigste kan kanskje få kveite.  Alle barn får en premie. Bodø JFF byr på pølser og brød, saft og bålkaffe.

Vi hjelper både barn og foreldre til å komme i gang med fisking. Barn som har fisket tidligere, kan også få anledning til å lære uerfarne barn denne fine fritidsaktiviteten.