Kurset tar for seg partering av rådyr i praksis, hvor deltakerne har mulighet til å føre kniven selv under veiledning fra instruktøren.
Feltkontrollør, jegerprøveinstruktør og medlem av viltnemnda i Fredrikstad kommune, Mads Ole Larsen, deler opp et helt slakt og viser oss hvordan du går frem ved partering. Han forteller oss også om hvordan du best kan utnytte stykningsdelene. Hygiene, kjøttkvalitet og lagring av kjøtt blir også gjennomgått. Riktig utført partering gjør gourmet retten til en nytelse!
Dette kurset retter seg spesielt mot kvinner, men åpner for nybegynnere av begge kjønn dersom det er rom for det. Det er begrenset med plasser på kurset, og førstemann til mølla-prinsippet gjelder. Medlemmer i KJFF og HJFF har fortrinnsrett ved påmelding.
Betaling på Vipps etter bekreftet påmelding: #705482 Kurs og turer merkes Kvinnegruppa.
Påmelding til Kristine Norsted, tel. 91 66 88 62, eller kristine.norsted@gmail.com innen 18. oktober.
Hilsen Kristine Norsted, kvinnekontakt i KJFF.