Hverdagslydighet sesongavslutning

En hyggelig ettermiddag med avslutning for vårsesongen, bare hyggelige deltagere og flinke hunder

Publisert: 31. mai 2024 kl. 11.32

Sist oppdatert: 31. mai 2024 kl. 12.07

Hverdagslydighet, trening med mening

For 5-6 år siden startet Moss og Omegn JFF «Hverdagslydighet", et tilbud som ønsket å inkludere alle – uansett erfaring eller hundetype. Dette tilbudet, som består av en blanding av sosialiseringsøvelser og enkel dressur, er en populær aktivitet for hundeeiere i vårt område.

 

Året Rundt Trening

Gjennom hele året møtes gruppen annenhver uke for å trene sammen. Her er det opp til hver enkelt hundeeier hvor mye man ønsker å trene og utfordre seg selv og hunden i de forskjellige oppgavene. Målet med treningene er å forbedre kontakten mellom hund og eier gjennom meningsfulle øvelser. Det er også fullt mulig å bare være observatør, noe som gir en lav terskel for deltakelse.

 

Foreningsarbeid

Treningen drives på frivillig basis, og vi har to engasjerte instruktører, støttet av flere medlemmer fra jakt- og hundeutvalget. Disse bidrar til å skape en trygg og hyggelig opplevelse for deltakerne. Målet er at hver treningsøkt skal være både lærerik og morsom.

 

Sesongavslutning med Pølser og Vafler

Vårsesongen er nå avsluttet med en hyggelig samling der det ble servert pølser og vafler. Hundeeierne har gjennom deler av sesongen trent for å delta i "hverdagslydighetsmesterskapet" – en uformell og morsom konkurranse som skapte engasjement og god stemning. Alle deltakerne fikk sjokolademedaljer for innsatsen, og en heldig vinner ble trukket ut til å motta en times gratis privatundervisning med hunden sin.

 

Ny sesong

Vi starter opp igjen i  August, med åtte nye samlinger frem mot jul. Jakt- og hundeutvalget ønsker å takke alle som har deltatt med stor iver og innsats, og for alle hyggelige og gode tilbakemeldingene vi får. Vi ser frem til mer trening med mening.