Bjørn Ole Haagenvik

JC

Erling Iversen

JC

I tillegg til den ordinære jaktfelt løypa ble det også konkurrert på «press-skyting» torsdag tom.lørdag - med kveldsfinaler hver dag. På både 100m Rein og 200m Elgskive.

Søndag morgen klokken 08.00 ble super finalen i press på 100 og 200m startet. Fordelt på 3 klasser. Klasse 1-Sporter, Klasse 2-Jeger og Klasse 3 -D,E og F klassene.

Rogaland hadde 3 mann til Superfinalen.

• Odd Egil Raugstad Jæren i klasse 2 på 200m
  • Arne Eikeland Jæren i klasse 1 på 200m. Som resulterte i en 3plass! Gratulerer!
  • Øyvind Trææt Vindafjord i klasse 2 på 100m. Som resulterte i 2 plass! Gratulerer!
  • Håkon Åmodt fra Haugesund OJFF på 100 pressen.

Etter pressfinalen var fullført startet rigging for finaleskytingen for jaktfelt.

Klokken 11.00 gikk start skuddet, 5 finale lag og 111skyttere totalt skulle i ilden.

Deriblant 4 skyttere fra rogaland!

Johnny Kristoffersen hadde allerede sikret seg seieren i E1 med 148p , nå skulle det stå om NM tittelen!

Jørgen Engevik hadde på forhånd skutt fullt-hus på løypa (150p) og var med i kampen!

Vetle Oftedal hadde skutt 148poeng på Jaktfelt løypa og klar for kamp.

Håkon Aamodt i JA hadde skutt 142p på løypa og hadde sikret en 8plass i JA -før finalen.

Finalen ble til og ta å kjenne på -4 Rogalandskyttere i toppen.

Som og endte med omskyting, etter flere runder omskyting gikk Johnny av med bronse i mesterskapet og Håkon med en fjerdeplass blant jegerklassene. Gratulerer til dere begge!

Takk til Krøderen for ett flott gjennomført arrangementet og en stor gratulasjon til alle de 23skytterne som tok turen opp og fikk dette til å bli en uforglemmelig tur.