5 frivillige for Bardu JFF på Villmarksmessa

Hvordan er det å være på vakt på Villmarksmessa? Vi har spurt flere av våre medlemmer som hadde vakt i går ...

Publisert: 15. juni 2024 kl. 21.30

Sist oppdatert: 17. juni 2024 kl. 17.41

 

pro-VDShDzbA.jpeg
Herbjørn Johansen

Herbjørn Johansen står vakt ved inngangen til messehallen. En av oppgavene hans er å se at publikum har godkjent armbånd.

"Men, det viktigste synes jeg er å svare på spørsmål og henvise til hvor de kan finne det de spør om. Jeg synes det veldig bra å være med på messa. Jeg ringte selv til Espen (dugnadskoordinator) og meldte meg til vakt. Dette er den årlige begivenheten jeg må ha med meg"

pro-gAkrvl5r.jpeg
Merete Sivertsen

 

Merete Sivertsen har i likhet med Herbjørn vært med i en årrekke som frivillig på messa. Da hun fikk SMS med forespørsel om å bistå i salg og servering i matboden ute, svarte hun tvert ja.

"Kjempeartig å være med. Litt travelt i dag og en må være litt ekstra oppmerksom når kundene betaler med vipps. Kan lett gå i stå der, men du verden så flott det er å være på vakt her"

Hun sier videre at hun har vært frivillig i mange år og kommer igjen fordi det er så gøy. 

 

pro-GJhbTfre.jpeg
Julius Evensen

For Julius Evensen er dette første året han er frivillig og har vakt både lørdag og søndag i matsalget inne i storhallen.

"Det har vært greit i dag. Spennende å få være med på noe nytt. Møter både kjentfolk og blir kjent med nye"

Artig at også så unge medlemmer vil delta i dugnaden. 

pro-MVUppZRA.jpeg
Stig Magne Tråsdahl

 

Stig Magne Tråsdahl har vakt i transporttjenesten/tilbringertjenesten hvor han henter varmmat fra forsvarets leir og bringer til matutsalgene.

"Det er helt greit å være på vakt. Det er sosialt og en blir kjent med nye folk i dugnadsmiljøet. Det skal også sies at fri helgepass og matbong som takk for dugnaden er med på å motivere"

 

pro-K2x6mCqH.jpeg
Oddmund Engvoll, Terje Djupvik, Tor Gunnar Steien

I "Vaffel-steke-teltet", treffer jeg tre karer som har vært frivillige på messa i flere år og på forskjellige poster;  Oddmund Engvoll, Terje Djupvik og Tor Gunnar Steien.

De er akkurat ferdig med dagens vaffelsteking og latteren sitter løs. Gamle historier veksles mellom de tre. Tor Gunnar kan fortelle at det i løpet av dagen er stekt vafler av over 100 liter vaffelrøre.

På spørsmål om hvordan det er å være på vakt, sier alle tre at det er artig, sosialt og en treffer masse folk. "Vi står igjen å rengjører fordi vi gjorde så god jobb" sier de og ler godt.

Det at det er gøy og artig samt sosialt å være frivillig går igjen hos alle. Det lover godt for dugnadsånden videre i foreningen. Tusen takk for lattermilde småprater med dere alle og ikke minst innsatsen for Villmarksmessa og Bardu JFF.