Alle poster på Villmarksmessa 2024 er dekket!

Dugnadskoordinatorene kunne denne uken melde om at alle postene på Villmarksmessa nå er dekket - stor dugnadsvilje fra våre medlemmer

Publisert: 07. juni 2024 kl. 01.25

Sist oppdatert: 07. juni 2024 kl. 02.53

Dugnadskoordinator-duoen Espen Bjørnsund Gundersen og Torbjørn Berglund har i løpet av våren vært i kontakt med mange av våre medlemmer. 80 frivillige til de ulike postene under NordNorsk Villmarksmesse 14-16 juni 2024, er nå klar til årets dugnadsinnsats. 

Det har i grunnen vært veldig koselig å prate med så mange av våre medlemmer, sier Espen. Noen er gamle travere som stiller år etter år og noen er nye medlemmer som er med på dette for første gang. Vi ser at dugnadsånden er svært god i Bardu JFF, så all honnør til våre medlemmer!

Arbeidet har gått veldig fint. Både Espen og Torbjørn har mange års bakgrunn i Bardu JFF og erfaringer fra Villmarksmessa. De tenker det har kommet godt med i arbeidet med å skaffe frivillige til de ulike postene. I år startet de ekstra tidlig med rekrutteringen og fikk også bistand fra Maren Rognså (sekretær i styret). Det at også komitelistene ble tidlig klar, har bidratt til å få på plass alle. 

Selv om alle postene er dekket pr nå, forteller Espen at de vet av erfaring at det kan komme forfall. Vi har noen frivillige på reservelisten og det er alltids godt med noen flere. Så om du ikke har fått vakt på årets dugnad, kan du ta kontakt med enten Espen (tlf 907 01 575) eller Torbjørn (tlf 916 22 022) for å stå på reservelisten.