Bygging av garasje og lagerbygg ved leirduebanen

Første spadetaket er nå tatt for utbygging av et etterlengtet garasje/lagerbygg ved leirduebanen. Her skal en kunne lagre både de nye haglene, ammunisjon og duer på en forsvarlig måte.

Publisert: 21. juni 2024 kl. 09.42

Sist oppdatert: 21. juni 2024 kl. 10.52

Villmarksmessa er nett ferdig og 20 juni startet dugnadsgjengen opp på leirduebanen med forskaling og isolering av sålen til det som skal bli garasje og lagerbygg. Se enkel plantegning nederst.

Dette er første trinn i utbyggingen, men allerede nå blir også sålen til det som blir trinn to i utbyggingen gjort ferdig. Trinn to vil bestå av et standplasshus som egentlig er et oppholdsrom i forlengelse av garasje/lagerbygget. 

Til utbyggingen får vi hjelp av Bardufoss videregående skole. De vil i løpet av høsten bygge ferdige elementer på skolen. Deretter setter de det sammen på leirduebanen. Garasjen og lagerrommet skal stå ferdig i løpet av våren 2025. 

Også til utbygging av oppholdsrommet får vi hjelp av Bardufoss vgs, hvor målet er at høsten 2025 kan en sitte inne å drikke kaffe, slå av en liten prat og se på de som skyter på banen.

Selv om skolen skal gjøre mye av arbeidet, blir det nok en del dugnad for å komme i mål med prosjektet. 

Her blir det muligheter for alle som vil hjelpe til på dugnad. Med dette håper vi at leirduebanen også kan bli et samlingspunkt.

Forenklet plantegning utbygging Leirduebanen 2024