Gavetildeling fra Sparebank1 Nord-Norge

"Vi har gleden av å fortelle at dere er tildelt inntil kr. 110 000 av Stiftelsens gavemidler"

Publisert: 07. juni 2024 kl. 02.38

Sist oppdatert: 07. juni 2024 kl. 05.42

Tidligere i år kom det en svært hyggelig e-post til Bardu JFF fra Sparebankstiftelsen i SpareBank 1 Nord-Norge. 

Bakgrunn for saken, er mangel på hagler ifm Jegerprøvekurs slik at Bardu JFF v/skyteutvalget søkte om midler fra Sparebankstiftelsen.

Gleden var stor da e-posten viste at vi fikk innvilget søknaden på inntil kr. 110 000,-. 

En slik tildeling innebærer en dekning på inntil 80 % av innkjøp. Sett i lys av den store pågangen vi har på Jegerprøvekurs, vedtok styret å gå til innkjøp av hagler samt våpenskap for oppbevaring. Disse skal primært brukes ifm Jegerprøvekursene, men kan også benyttes ved eksempel introjakt.

Skyteutvalget vurderte flere leverandører og bestemte til slutt å inngå samarbeid med Voigts Jakt og Fiske AS i Heggelia. De kunne levere 10 hagler av god kvalitet til en god pris. I tillegg fikk vi kjøpt inn godkjent våpenskap som skal stå på skytebanen når nybygget er ferdig utpå høsten.

"Det vil lette arbeidet for skyteutvalget og instruktører på Jegerprøvekursene betraktelig" sier Ove Andre Bunde, leder i skyteutvalget. 

Haglene og våpenskapet er på plass og Bardu JFF retter en stor takk til Sparebankstiftelsen for tildelingen. Det vil komme mange nye jegere til gode i fremtiden.