NJFF Troms med egen stand på Villmarksmessa

Også i år stilte NJFF Troms med egen stand på Villmarksmessa. Her kunne publikum få informasjon om NJFF, Troms og lokallagene. I tillegg fikk de smaksprøver på grillet elgkjøtt, hjortekjøtt og grillpølser av elg.

Publisert: 16. juni 2024 kl. 23.58

Sist oppdatert: 17. juni 2024 kl. 00.05

NJFF Troms har i flere år hatt stand på Villmarksmessa. Det er styret i Troms og regionssekretæren som står for standen. Hensikten er å gi publikum informasjon om lokallagene, aktivitetstilbud og engasjement for å ivareta jakt, fiske og friluftslivs-interesser i Troms.

pro-4oNEqMdx.jpeg
Mattis og Monsen i prøvesmaking av elgpølser

De jeg møtte på standen kunne fortelle at det var flott å være en del av Villmarksmessa. De har hatt en del besøk og smaksprøvene er populære.

Det kunne Mattis og Monsen bekrefte når de var innom som snarest for å smake på elgpølsene. "fantastisk gode pølser".

Elgpølsene er det Rolf Johansen (frontbildet) som står for. Han kommer gjerne til Bardu for å vise oss de beste triksene i hvordan lage både middagspølser og spekepølser av elgkjøtt.

NJFF Troms oppfordrer til økt samarbeid mellom lokallagene. I tillegg kan lagene få bistand til aktiviteter og kurs fra Troms sine instruktører og de kommer gjerne på besøk. 

Nå i sommer er det spesielt fiskeaktiviteter for unge og damer som står på aktivitetsplanen.

Til høsten gjennomfører NJFF Troms introjakt for unge og damer på både småvilt og elgjakt.

Det beste med aktiviteter i regi av Troms, er at en får knyttet nye bekjentskaper på tvers av kommunegrenser og dele erfaringer. 

Det kan være verdt å gå inn på hjemmesiden til NJFF Troms å ta en titt på aktivitetskalenderen. Mye spennende aktiviteter de har framover. 

 

Fakta: Troms har totalt 25 lokallag inkl. Longyerbyen JFF som er det laget med flest medlemmer i Troms.