Takk til alle våre frivillige på Villmarksmessa

Ivar Omsted, leder av Bardu JFF

Publisert: 18. juni 2024 kl. 10.28

Først av alt, takk til alle dere som bidro i dugnaden. Nord-Norsk Villmarksmesse hadde ikke latt seg gjøre hvis det ikke var for alt det frivillige arbeidet som legges ned. Jeg vil også rette en spesiell takk til Espen og Torbjørn som dugnadskoordinatorer og sørget for at Bardu JFF stilte fulltallig på alle de postene vi skulle stille på, imponerende arbeid 👍

Enkelte stiller spørsmålet om hva vi tjener på dette og hva får foreningen igjen for det?

For det første får vi tilbake en tredjedel av overskuddet hvert år. Dette varierer selvsagt fra år til år, men blir uansett en god slump penger som i neste omgang kommer foreningens medlemmer til gode i form av aktiviteter som er sterkt rabattert for foreningens medlemmer.

Eksempelvis har vi i år investert i hagler til utdanning og vi bygger ut anlegget på leirduebanen ytterligere. Vi utruster hyttene og båtene våre til en veldig god standard. Vi arrangerer flere Jegerprøvekurs enn noen gang osv. Medlemsprisene på alt dette er veldig hyggelige priser sammenlignet med hva du må betale andre steder.

Messa har også en annen viktig funksjon som treffer oss som en jeger- og fiskeforening. Den bidrar til å fremme jakt, fiske og friluftsliv på en meget positiv måte.

Vi som bor her i Indre Troms tar dette som en selvfølge, men for de som hørte på foredraget til lederen i NJFF, Knut Arne Gjems hørte hvordan spesielt jakt og fiske er under press i store deler av Europa. Positiv forankring i befolkningen blir viktigere og viktigere!

Jeg hadde gleden av å være vertskap for Gjems gjennom helga og han fikk god innsikt i vår forening.

Det er gledelig å høre at vi fremstår som en meget veldrevet forening med stor bredde og høyt aktivitetsnivå, helt i tråd med hva forbundet mener er viktig å prioritere.

Avslutningsvis takker jeg dere alle som bidrar i foreningen og ønsker dere alle en god sommer full av gode opplevelser i vår fantastiske natur her i Bardu.

 

Ivar Omsted