Villmarksmesse nr 36 er i gang

Etter måneder med planlegging, forberedelser og de siste dagers tilrigging, åpnet NNVM i dag kl. 1500. Det kan se ut til at det blir mye besøkende også i år. Våre medlemmer er klar for dugnadsinnsatsen. Vi gleder oss!

Publisert: 14. juni 2024 kl. 17.10

Sist oppdatert: 14. juni 2024 kl. 17.35

Styreleder for Villmarksmessa, Stig Køhl er forbausende rolig. "Vi har så flinke folk som har vært i sving. De får et ansvar, tar det og ordner opp." 

Stig ber u.t fremheve våre medlemmer som stiller som frivillige år etter år. Fantastisk innsats. Det gledelige er å se at det er både gamle og nye medlemmer.

Svein Kasper Solli, daglig leder for Villmarksmessa, er enig og fremhever erfaringene fra mange års drift. Det ligger lang tids planlegging bak det vi ser nå.

Det er noen nye elementer i årets messe og uteområdet er strekt noe i lengden for å få plass til alle. Det er et godt og variert utvalg av utstillere og veldig spennende foredragsholdere. 

 

For Bardu JFF, er det dugnadskoordinator Torbjørn Berglund som tar imot våre frivillige og deler ut både helgepass og matbonger. 

Dugnadsteltet 2024.jpeg
Dugnadsteltet m/ Torbjørn Berglund og Lions-representant

Allerede er det flere som har hentet dette for å slippe kø i morgen. Fordelen er jo også at de i dag får tatt en titt på hva messa inneholder i år.

Nytt av året er at vi har fått nye blå vester og caps, så det er lett å se hvem som representerer Bardu JFF. 

Familien Steien er en av de mange av våre medlemmer som har benyttet muligheten i dag til å se ekstra på messa.

På spørsmål om hvorfor de drar på messa, handler det både om muligheten til å gjøre gode kjøp, støtte opp om messa og være på dugnad. "Egentlig kom det inn med morsmelka" ler Morten før han legger til i en mer seriøs tone at det er jo artig å se hvordan messa har utviklet seg. "Det ser veldig bra ut i år"

Ella synes det er mest artig å kjøpe ting. Foreløpig er det ny fiskestang til far, en turbukse og ikke minst smultringer fra Duttas. Om noen år er det kanskje Ella som viderefører 3.generasjons frivillige på Villmarksmessa fra familien Steien. 

Morten og Ella på Villmarksmessa.jpeg
Morten og Ella Steien

Om du ikke har fått papirutgaven av Villmarksavisa 2024, kan du lese den her: Villmarksavisa 2024