
Banansplitt på bålet
Banansplitt er en turvennlig vri på den populære desserten. Med bringebær, sjokolade og marshmallows i bananen er denne både morsom og enkel å tilberede enten du har bål, primus eller grill..
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Banansplitt på bålet:
4 stk
bananer
1 pose
små marshmallows
100 g
sjokoladebiter
150 g
bringebær
Utstyr som anbefales:
Aluminiumsfolie
Klype
Ved
Lighter /fyrstikker

Slik gjør du:
Dette gjør du hjemme:
Gjør et snitt i banene på langs slik at skallet åpner seg. Bruk en gaffel og mos banene litt. Fyll med marshmallows, sjokoladebiter og bringebær.
Pakk aluminiumsfolie rundt bananene, og pakk sekken.

Dette gjør du på turen:
Legg bananene på en bålrist, i en stekepanne eller på indirekte varme på bålet – for eksempel på en stor stein tett inntil bålet. La de ligge i ca. 10 minutter, til sjokoladebitene har begynt å smelte.
Tips:
Banansplitten kan også stekes på grillen.
Pakk dem opp og server.

Nyhetsbrev for den matglade
Ønsker du å få matinspirasjon rett i innboksen din hver måned? Da bør du melde deg på vårt nyhetsbrev som vil inneholde nye og fristende oppskrifter.