Blåbærkrem
Blåbærkrem smaker nydelig til boller, i kaker og på muffins. Med deilig kremost, litt syrlig sitronsaft og vaniljesukker blir dette en smakfull krem med høstens blåbær godt blandet inn.
Enkel•15 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Blåbærkrem:
300 g
naturell ostekrem (Philadelphia)
7.5 dl
kremfløte
3 ts
vaniljesukker
200 g
blåbær
1 ss
sitronsaft
Slik gjør du:
Blåbærkrem:
Ha kremost, kremfløte og vaniljesukker i en bakebolle. Visp det godt sammen i en kjøkkenmaskin til kremen tykner.
Tilsett halvfrosne blåbær og sitronsaft, og bland det godt sammen.
Tips:
Om du ønsker søtere eller tykkere krem kan du ha i en god slump melis.
Nyhetsbrev for den matglade
Ønsker du å få matinspirasjon rett i innboksen din hver måned? Da bør du melde deg på vårt nyhetsbrev som vil inneholde nye og fristende oppskrifter.