Lunsjkaker
Lag en vill vri på klassiske lunsjkaker. Det kommer til å både mette og smake helt nydelig når du er ute på jakt.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Lunsjkaker:
100 g
bacon
400 g
kjøttdeig av elg
1 ts
salt
0.5 ts
pepper
0.5 ts
tørket timian
1 ss
potetmel
1 dl
melk
150 g
amerikansk grønnsaksblanding
Slik gjør du:
Lunsjkaker:
Finhakk bacon.
Ha kjøttdeig og salt i en kjøkkenmaskin og kjør med en K-spade til den blir litt seig.
Tilsett finhakket bacon, pepper, timian og potetmel. Tilsett melk - litt og litt, og rør det godt sammen. Vend inn grønnsakene til slutt.
Form til karbonader. Varm opp en stekepanne med smør på middels høy varme og stek lunsjkakene på begge sider til de er gylne og gjennomstekte.
Ta med deg lunsjkaker på grov baguett med litt salat i matboksen. Det smaker nydelig på tur.